تلفن

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

شناسه محصول: FAR-747410

دستگاه خامه گیر برقی SMS Zenit

SMS Cream Separator
ویژگی‌ها
ظرفیت140 لیتر در ساعت
کشور تولید کنندهترکیه Turkey
قدرت موتور100 وات
مشاهده همه ویژگی‌ها

دستگاه خامه گیر برقی sms

دستگاه خامه گیر برقی sms با ظرفیت 140 لیتر در ساعت، یکی از پرفروش ترین محصولات در زمینه لبنیات خامه گیری می‌باشد و دامپروری‌ها و لبنیاتی‌های بسیاری در حال استفاده از این محصول می‌باشند. فارم کالا استفاده از این محصول را برای مصرف کنندگانی که همه روزه با شیر و فرآورده‌های آن کار می‌کنند، توصیه می‌نماید.

موجود در انبار

ارسال توسط فروشگاه اینترنتی فارم کالا
20,000,000 تومان

موجود در انبار

- +

توضیحات

دستگاه خامه گیر برقی SMS Zenit

دستگاه خامه گیر برقی یک ابزار بسیار مفید نه تنها برای دامداران بلکه برای کلیه افرادی که جویای کار یا افزایش درآمد خودشون هستن می‌تونه باشه. این دستگاه به راحتی می‌تونه در آمد شما از فروش شیر رو به بیش از دو برابر افزایش بده. کار دستگاه خامه گیر به این شکله که شیر وقتی داخلش ریخته میشه با سرعت بسیار بالا شروع به چرخش می‌کنه و مولکول‌های خامه رو که وزن سنگین‌تری نسبت به مولکول‌های شیر دارن رو با استفاده از قانون گریز از مرکز جدا می‌کنه. راستی از قدیم به دستگاه خامه گیر، چرخ شیر هم می‌گن. چون اون موقع مدل دستیش تو بازار بود و باید با دست می‌چرخوندیش تا کار میکرد!

ویژگی‌های دستگاه خامه گیر برقی SMS Zenit

این محصول برای استفاده خانگی یا کارگاهی کوچک مناسب هست. ظرفیت دستگاه 140 لیتر در دقیقه هست. این دستگاه خامه گیر از موتور 70 وات استفاده می‌کنه که مصرف بسیار پایین دستگاه رو نشون میده. سرعت اون بین 7500 تا 10000 دور در دقیقه هست و بصورت کلی از 23 پیاله برای خامه گیری استقاده می‌کند. این محصول در قسمت پایین دارای بدنه چدنی سنگین هست و در قسمت بالا دارای قسمت‌های مختلفی با جنس استیل می‌باشد. ظرفیت مخزن شیر دستگاه حدود 10 لیتر می‌باشد. محصول دارای دو خروجی به شکل ناودانی است.

ناودانی بالایی که قطر کوچکتری دارد برای خروج خامه و ناودانی پایین با قطر بیشتر برای خروج شیر کم چرب طراحی شده‌است. در بین ناودانی‌ها و مخزن شیر دستگاه یک قطعه‌ای به اسم گلویی دارد که داخل آن یک قطعه دیگر به نام فلوتر قرار دارد. توپی دستگاه که وظیفه اصلی در خامه‌گیری را دارد از 4 قطعه اصلی تشکیل شده‌است. قطعه پایینی که نگدارنده سایر قطعات هست و توپی را به شفت دستگاه متصل می‌کند. اورینگ دور قطعه پایینی که وظیفه جلوگیری از تخلیه شیر از دور دستگاه را دارد.

نحوه عملکرد دستگاه خامه گیر برقی

22 عدد پیاله استیل سوراخ کاری شده و با شکل خاص که روی هم قرار می‌گیرند، کار اصلی خامه گیری را انجام می‌دهند. در حقیقت شیر از حفره‌هایی که روی کاسه قرار دارند بالا رفته و در هر پیاله که با سرعت بالا در حال چرخش هست، خامه مقداری از آن جدا می‌شود و به سمت کاسه بیرونی حرکت می‌کند. با توجه به شکل لایه بیرونی و سرعت بالای چرخش توپی، همه خامه‌های جدا شده به سمت بالا حرکت می‌کنند و در بالا تجمیع شده و از سوراخ کوچکی که در بالا قرار دارد، بیرون می‌آید. شیر‌های باقی مانده نیز از حفره‌ها بالا رفته و از خروجی مخصوص خود که پیچ تنظیم در آنجا قرار دارد بیرون می‌آید.

با استفاده از پیچ تنظیم می‌توان غلظت خامه خروجی را تنظیم نمود. لطفا دقت کنید که با توجه به تستی که ما در فارم کالا انجام دادیم، وقتی پیچ تنظیم رو سفت می‌کنیم، خامه خروجی شل می‌شود و اگر پیچ ررو شل کنیم، خامه خروجی سفت می‌شه. این تنظیم بصورت کارخانه‌ای انجام نمی‌شه و کاربر وقتی شیر رو داخل دستگاه میریزه باید تنظیم رو انجام بده. همچنین مقداری شیر از خروجی سر ریزی که پشت دستگاه قرار دارد، بیرون می آید. به گفته شرکت تولید کننده، این موضوع برای خنک نگهداشتن موتور دستگاه خامه گیر برقی است.

ویدیو اختصاصی دستگاه خامه گیر برقی SMS Zenit

در ویدیو زیر که بصورت اختصاصی توسط فارم کالا تهیه شده‌است علاوه بر اینکه با نحوه‌ی کمک دستگاه خامه گیر به افزایش درآمدتون آشنا می‌شید، با نحوه کار و مونتاژ و تنظیمش هم شما رو آشنا می‌کنیم تا با خیالی راحت‌تر این دستگاه رو خریداری و استفاده بفرمایید:

نکاتی جهت افزایش خامه بدست آمده از خامه گیر

با توجه به تجربه‌هایی که در فروش و کار با دستگاه‌های خامه گیر در فارم کالا بدست آمده، دو نکته اساسی در مورد دستگاه خامه گیر برقی یا دستی هست که باید از آن مطلع باشید.

دو نکته اساسی در خامه قابل استحصال از شیر تاثیر دارد:

  • اولین نکته و شاید اساسی ترین نکته درجه حرارت شیر هنگام ریختن آن به دستگاه خامه گیر برقی است. شیر جهت خامه گیری صحیح ابتدا باید پخته شود و سپس اجازه دهیم تا کمی خنک شود. وقتی درجه حرارت شیر به 40 درجه رسید، بهترین شرایط را برای خامه گیری داراست. پس باید یک دماسنج در دسترس داشته باشیم.
  • دومین نکته اعمال تنظیمات در قسمت خروجی خامه است. این قسمت دارای یک پیچ تنظیم است که فشردگی صفحات سانتریفیوژ به هم را کنترل می نماید. در صورتی که پیچ تنظیم سفت شود، خامه شُل‌تر شده و در صورتی که پیچ تنظیم شُل بشه، خامه سفت‌تر میشه.

مونتاژ دستگاه خامه گیر برقی SMS

برای مونتاژ دستگاه خامه گیر برقی طبق مراحل زیر عمل می‌کنیم:

  • اول مطمئن می‌شویم که پایه‌های دستگاه بسته شده‌اند و اگر بسته نبود آنها را می‌بندیم.
  • برای مونتاژ توپی خامه گیر، ابتدا پایه خامه گیر را روی میز قرار میدیم و یکی از اورینگ‌ها را دور آن و در شیار مخصوص قرار می‌دهیم.
  • سپس پیاله‌ها را روی هم قرار می‌دهیم. هیچ تفاوتی در 22 پیاله همراه دستگاه نیست. برای قرار دادن پیاله‌ها نیازی به فشار نیست و باید درست در شیار مربوط قرار گیرند.
  • پس از قرار دادن آنها پیاله آخر را که سوراخی روی آن نیست، روی بقیه پیاله‌ها قرار می‌دهیم. این پیاله دارای خاری در قسمت داخلی است که باید دقت کنید درست در جای خود قرار گیرد.
  • حالا نوبت به درپوش توپی رسیده و آن را با استفاده از پیچ برنجی محکم می‌کنیم. فقط درپوش هم دارای خاری در پایین و دور پایه هست که باید جا بیافتند.
  • پیچ برنجی را بسته و با استفاده از آچار مخصوص آن را محکم می‌‌کنیم.
  • حالا باید توپی را روی شفت خامه گیر قرار دهیم. زیر توپی داخل حفره‌ای که شفت باید قرار گیرد، یک زائده‌ای قرار دارد که باید در شیار روی شفت، قرار گیرد. پس توپی را به صورتی که زائده داخل شیار قرار گیرد، روی شفت دستگاه قرار می‌دهیم.
  • در برخی مواقع توپی کامل داخل شفت نمی‌رود و باعث ایجاد لرزش در سرعت بالا می‌شود. برای اطمینان از قرارگیری درست توپی روی شفت، یکبار با دست آن فشار دهید.

بیشتر کار انجام شد و حالا فقط نصب ناودانی‌ها و مخزن باقی مانده‌است.

  • اول ناودانی که قطر بزرگ دارد را سر جای خود قرار می‌دهیم. احتمالا کمی فشار برای نصب ناودانی‌ها نیاز هست.
  • سپس ناودانی قطر کوچک را قرار می‌دهیم.
  • حالا توپی رو با دست‌تون بچرخونید تا مطمئن بشید به ناودانی‌ها برخوردی نداره
  • بعدش می‌تونین گلویی رو روی ناودانی‌ها قرار بدید.
  • فلوتر که یک قطعه دایره‌ای استیل هست رو داخل گلویی قرار بدید.
  • بعد فقط کافیه مخزن شیر رو بالای گلویی نصب کنین.
  • شیر باز و بست که بصورت یک میله هست را در حفره وسط مخزن شیر قرار می‌دهیم.

مقایسه ی انواع دستگاه خامه گیر از شیر

دستگاه خامه گیر از نظر سایز به سه مدل خامه گیر صنعتی، خامه گیر نیمه صنعتی و دستگاه خامه گیر خانگی تقسیم بندی می شوند. دستگاه خامه گیر صنعتی با ظرفیت 500 کیلو در ساعت به بالا تولید می شوند. این نوع دستگاه سپراتور شیر در مراکز فرآوری شیر یا فروشگاه های لبنیاتی بزرگ کاربرد دارد. قیمت دستگاه خامه گیر صنعتی به مراتب از مدل های نیمه صنعتی یا خانگی بیشتر است. خامه گیر های نیمه صنعتی، دستگاه هایی هستند که در مراکز دامپروری و دامداری متوسط و کوچک و همچنین فروشگاه های لبنیاتی به وفور استفاده می شود.

این نوع دستگاه خامه گیر دارای قیمت مناسب و بدنه ی چدنی است. دارا بودن بدنه ی چدنی باعث می شود تا بدنه ی آن آسیب نبیند و دچار شکستگی نگردد. اما وزن آن را زیاد می کند و باعث می شود این نوع خامه گیر ها برای استفاده در خانه مناسب نباشند. خامه گیر های نیمه صنعتی معمولا ظرفیت 140 کیلو در ساعت را دارند و در سه نوع خامه گیر دستی، خامه گیر دستی برقی شده با الکتروموتور و خامه گیر برقی.

قیمت خامه گیر برقی خانگی

خامه گیر های خانگی کمی از مدل های نیمه صعتی قیمت پایین تری دارد. علت پایین بودن قیمت خامه گیر خانگی، حذف بدنه ی چدنی است. معمولا دستگاه خامه گیر برقی خانگی از بدنه های پلاستیکی یا فلزی سبک ساخته می شوند، مانند خامه گیر کورتسان و خامه گیر انکا. در استفاده های خانگی برای تولید شیر کم چرب برای نوزادان و همچنین تهیه خامه صبحانه می توان از دستگاه خامه گیر خانگی با قیمت مناسب تر استفاده نمود. برای اطلاع از قیمت خامه گیر برقی به وب سایت فارم کالا مراجعه نمایید.

 

دستگاه خامه گیر برقی SMS Zenit

توضیحات تکمیلی

ظرفیت

140 لیتر در ساعت

کشور تولید کننده

ترکیه Turkey

قدرت موتور

100 وات

وزن

18 کیلوگرم

نوع موتور

الکتریکی

Brand

دیدگاهها

درمورد این محصول دیدگاه درج کنید.

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

دستگاه خامه گیر برقی - خامه گیر برقی sms - خامه گیر برقی اس ام اس - خرید خامه گیر برقی - قیمت خامه گیر برقی - فارم کالا
دستگاه خامه گیر برقی SMS Zenit

موجود در انبار

20,000,000 تومان
- +