تلفن

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

شناسه محصول: FAR-110071

شخم زن 7 اسب بخار دیزلی ویما Weima – هندلی

Weima SKN 1100 Tiller
ویژگی‌ها
BrandSKN
قدرت موتور7 اسب بخار
تعداد دنده2 دنده جلو 1 دنده عقب
نوع کلاچروغنی پسیو (تعویض دنده با گرفتن کلاچ)
مشاهده همه ویژگی‌ها

در انبار موجود نمی باشد

ارسال توسط فروشگاه اینترنتی فارم کالا
ناموجود

در انبار موجود نمی باشد

توضیحات

شخم زن 7 اسب بخار دیزلی ویما Weima

شخم زن دیزلی ویما 7 اسب بخار‌ ویما یک تیلر با قیمت مناسب و کیفیت عالی است. این تیلر با توجه به تجربه‌ی فارم کالا، یکی از با دوام‌ترین و سخت جان‌ترین شخمزن‌های باغی در کشور است. کارخانه ویما در کشور چین قرار دارد و تولیدات با کیفیتی از جمله انواع موتور برق‌ها، موتور تک‌های بنزینی و دیزلی، پمپ‌های آب، قیچی‌های هرس شارژی، دستگاه‌های برداشت و همچنین انواع تیلر شخم زن باغی را تولید می‌کنند. شخم زن‌های ویما در داخل ایران از 5 اسب بخار تا 12 اسب بخار در مدل‌های دیزلی موجود می‌باشند. مدل‌های بنزینی شخمزن‌های ویما نیز در مدل‌های مختلف در ایران موجود می‌باشند.

ویژگی های شخم زن 7 اسب بخار دیزلی ویما Weima

در این بخش ویژگی های فنی تیلر کولتیواتور دیزلی ویما را بیشتر مورد بررسی قرار می دهیم. این مدل از تیلرهای ویما دارای برای زمین هایی با سختی متوسط طراحی شده است. معمولا باغاتی که هر ساله شخم زنی می شوند را به راحتی می توان با این کولتیواتور شخم زد. بر خلاف تیلر باغی ویما مدل SKN1100، گیربکس این شخم زن باغی بصورت کلاچ پسیو است و از چرخ های بادی بهره می برد. در ادامه توضیحات با بررسی بیشتر ویژگی های شخم زن 7 اسب بخار weima مدل SKN1100 با فارم کالا همراه باشید.

شخم زن 7 اسب بخار دیزلی ویما Weima - هندلی

موتور ویما 178FB

این شخمزن باغی با موتور دیزلی با قدرت 7 اسب بخار در بازار عرضه شده است. قدرت 7 اسب بخار برای خاک هایی با درجه سختی معمولی می‌تواند مناسب باشد. هواکش این موتور بصورت روغنی استفاده شده است. هواکش‌های روغنی قابلیت جذب و تصفیه بیشتر گرد و خاک نسبت به مدل‌های خشک را دارند. این یک مزیت برای تیلرهای باغی است که همیشه در حال کار در گرد و خاک می باشند. سرعت ماکزیمم این موتور 3000 دور در دقیقه است.

موتور 7 اسب دیزلی ویما بصورت تک سیلندر، هوا خنک و 4 زمانه می باشند. روغن موتور توصیه شده جهت استفاده در این موتور روغن 40 یا اتوماتیک 30-50 است. توصیه می شود روغن موتور با هر بار استفاده از دستگاه تعویض شود. همچنین تعویض روغن ریخته شده در هواکش نیز توصیه می‌شود. موتورهای ویما یکی از با کیفیت‌ترین موتورهای دیزلی تولید شده در چین می باشند. این موتورها توانسته اند کیفیت خود را با عملکرد عالی خود و نصب روی انواع ابزارها و ادوات مختلف از جمله شخم زن باغی به فعالان این حوزه ثابت نمایند. موتور 7 اسب بخار نصب شده روی این تیلر هندلی است و فقط با استفاده از هندل روشن می‌شود.

شخم زن 7 اسب بخار دیزلی ویما Weima هندلی - قیمت تیلر - خرید تیلر - فارم کالا - شخمزن باغی - تیلر باغی

گیربکس و کلاچ تیلر ویما SKN1100

موتور و گیربکس شخم زن 7 اسب بخار مدل SKN1100 بصورت کوپله مستقیم می باشد. این گیربکس دارای دو دنده جلو و یک دنده عقب می باشد. گیربکس این شخمزن باغی بصورت گیربکس بزرگ و سنگین می باشد. با توجه به قدرت محدود موتور، این گیربکس می تواند توان بالاتری را انتقال دهد و انتخابی عالی برای این دستگاه می باشد. انتخاب این گیربکس باعث سنگین‌تر شدن دستگاه می‌گردد که برای شخمزنی در خاک‌های نسبتا سفت آن را مناسب می‌سازد. روغن توصیه شده داخل این گیربکس روغن مخصوص دنده با درجه گرانروی 90 است. بدنه ی گیربکس از جنس آلومینیوم می باشد. تعویض دنده بصورت اهرم انجام می‌شود. اهرم نصب شده روی این دستگاه شخمزن بصورت میله مستقیم است و زیر فرمان قرار می‌گیرد.

شخم زن 7 اسب بخار دیزلی ویما Weima هندلی - قیمت تیلر - خرید تیلر - فارم کالا - شخمزن باغی - تیلر باغی

تیغه های شخمزن باغی ویما SKN 1100

تعداد تیغه‌های ارائه شده با این دستگاه شخم زنی 32 عدد می باشد. که 16 عدد در سه ردیف در سمت راست و 16 عدد در سه ردیف در سمت چپ قرار دارند. این تیغه‌ها برای کلتیواتورهای دیزلی استفاده می‌شوند و برای خاک های خشک طراحی شده‌اند. این نوع تیغه‌ها روی دو نگهدارنده 3 ردیفه با امکان نصب 4 تیغه روی هر ردیف نصب می‌گردد. تیغه‌ها مشابه دیگر انواع تیغه‌های دیزلی هستند و تفاوتی از نظر سایز ندارند.

عمق شخم این دستگاه حدود 10 الی 20 سانتیمتر بسته به وضعیت خاک و عرض شخم حداکثر هم 120 سانتیمتر می‌باشد. از تیغه‌های هر طرف با امکان جداسازی طراحی شده‌اند. در صورت نیاز می‌توان یک ردیف را به سادگی و با استفاده از پین و اشپیل جدا نمود تا دستگاه عرض کمتری را شخم بزند. در صورت کم کردن ردیف تیغه‌ها، عمق شخم با توجه به متمرکز شدن وزن روی تیغه‌های کمتر، بیشتر می‌شود. عرض کار نیز به حدود 90 سانتمیتر تقلیل می‌یابد. این امکان برای شخم زنی در باغات پشته‌ای انگور می‌تواند بسیار مناسب باشد.

نوع کلاچ شخم زن 7 اسب بخار ویما Weima

کلاچ‌ها در روی دستگاه‌های شخمزن و تراکتورهای دوچرخ به 2 صورت اکتیو و پسیو تولید می‌شوند. مدل کلاچ‌های اکتیو را وقتی فشار می‌دهیم دستگاه شروع به حرکت می‌کند. اما نوع کلاچ‌های پسیو فقط زمان تعویض دنده مثل اتومبیل یا موتور سیکلت استفاده می‌شوند. هر کدام از این کلاچ‌ها مزایا و معایب خود را دارند که در ادامه در این رابطه بحث می‌کنیم.

کلاچ اکتیو

کلاچ اکتیو کلاچی است که برای انتقال قدرت باید فعال باشد. یعنی شما باید کلاچ را بگیرید تا دستگاه حرکت نماید و در صورت ول کردن کلاچ، دستگاه خواهد ایستاد. این نوع کلاچ در حقیقت برعکس کلاچ های سنتی می باشد. دلیل استفاده از این نوع کلاچ افزایش امنیت کاربر در حال کار با دستگاه می باشد. بارها دیده شده که هنگام کار با دستگاه کلتیواتور، لباس شخص به تیغه ها گیر کرده و سبب شده تا آسیب جدی به کاربر وارد شود.

با استفاده از این نوع کلاچ، در صورت رها شدن کلاچ به هر دلیلی، انتقال نیرو از موتور به گیربکس قطع شده، و دستگاه از حرکت خواهد ایستاد. پس مزیت استفاده از کلاچ های اکتیو، افزایش امنیت کاربر می باشد. اما این نوع کلاچ از دید برخی کاربران یک محدودیت محسوب می شود. دلیل این کاربران، الزام برای نگه داشتن کلاچ در هنگام کار است که باعث خستگی می گردد.

کلاچ پسیو

کلاچ پسیو همان کلاچ معمولی است. یعنی زمانی که نیاز به تعویض دنده دارید، می بایست کلاچ گرفته شود و بعد کلاچ آزاد می شود. این نوع کلاچ از نظر کاربر راحت تر می باشد، اما تنها ایراد آن عدم داشتن امنیت برای کاربران است. در صورتی که دستگاه به مشکلی بخورد، نگه داشتن آن در شرایط اضطراری سخت می شود و احتمال آسیب رسیدن به دستگاه یا کاربر افزایش پیدا می کند. کلاچ شخم زن گازوئیلی ویما مدل SKN1000A به صورت پسیو می باشد.

چرخ های شخم زن 7 اسب بخار دیزلی ویما

چرخ های شخمزن‌های باغی دارای دو کاربرد می باشند. یک در هنگام جابه جایی وظیفه حرکت و جابه جایی را به عهده داشته دارد. در این کاربرد ما نیازی به چرخ های بزرگ نداریم و اتفاقا هر چقدر چرخ ها کوچک تر باشند، به نفع کاربر است، چون هم حجم کمتری را اشغال می کنند و هم هزینه ی کمتری بابت آنها پرداخت می شود. اما کاربرد دوم چرخ ها برای موقعی است که نیاز به حمل بار داریم و از تریلی استفاده خواهیم نمود.

اگر قصد استفاده از تریلی پشت دستگاه شخم زن را دارید هر چقدر چرخ بزرگتر باشد گشتاور بیشتری ایجاد خواهد کرد و این برای کشش بار بهتر است. اما در مورد چرخ های نصب شده روی شخم زن 7 اسب بخار دیزلی ویما، سایز این چرخ ها 400 در 10 می باشند. این سایز چرخ را می توان پر مصرف‌ترین چرخ بادی مورد استفاده در شخم‌زن‌های باغی دانست. در صورت نصب این چرخ‌ها دستگاه می‌تواند در مسافت های بیشتری به راحتی حرکت نماید. همچنین امکان نصب نفر بر و تریلی را نیز خواهد داشت.

آشنایی بیشتر با شخمزن های باغی

شخمزن باغی همانطور که از اسم آن پیداست وسیله ای ایست که برای شخمزنی به خصوص در باغات ابداع شده است. این وسیله دارای ویژگی هایی است که مورد توجه بسیار باغداران و کشاورزان قرار گرفته است. باغات ایران در بسیاری از مناطق دارای مساحت پایینی هستند. این ویژگی باعث می شود تا باغداران امکان خرید و استفاده از ادوات تراکتوری را نداشته باشند. پس تا قبل از دستگاه تیلر باغی یا همان شخمزن مجبور به صرف هزینه های کارگری بسیار برای شخم زنی پای درختان می شدند.

اما پس از ورود شخمزن باغی به ایران، و با توجه به قیمت مناسب آن، این محصول بسیار مورد توجه باغداران قرار گرفت. اما این تنها ویژگی این دستگاه نیست. شخمزنی با عمق و عرض مناسب یکی دیگر از این مزایاست. معمولا دستگاه کلتیواتور یا همان شخمزن می تواند تا عمق 30 سانتیمتر زمین را شخم بزند.

این عمق برای کشت های باغی عمق بسیار مناسبی است و سبب تهویه مناسب خاک گشته و نفوذ آب و اکسیژن به خاک را تسریع می نماید. تیغه های دستگاه شخمزن باغی بسته به مدل و برند از 6 تا 10 ردیف تشکیل شده اند. که هر ردیف معمولا دارای 4 تیغه است. (در برخی از مدل ها در هر ردیف 3 تیغه نیز دیده شده است).

یعنی از لحاظ تعداد کلی تیغه ها 24 الی 40 تیغه دارند. همیشه نصف تیغه ها در سمت راست و نصف دیگر در سمت چپ قرار می گیرند. در بسیاری از مدل های شخمزن، یکی از ردیف های هر طرف با قابلیت جداسازی تعبیه می شود. تا کاربر بتواند در تعیین عرض شخم خود تنظیماتی را اعمال نماید.

دیگر مزیت دستگاه های شخمزن کم مصرف بودن آنها و هزینه نگهداری نسبتا پایین آنهاست. قابلیت حمل به مناطق دوردست و صعب العبور نیز از ویژگی های مهم این دستگاه است. دستگاه شخمزن یا تیلر (tiller) به گونه ای طراحی شده است که موقع شخمزنی از ارتفاع پایینی برخوردار است. عملکرد در ارتفاع پایین و نیز عرض کار مناسب، سبب شده است که دستگاه شخمزن برای کار در پای درختان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

همچنین امکان مانور پذیری بالا در پای درختان باعث می شود تا کاربر کنترل بیشتری در پای درخت داشته باشد. ویژگی دیگر دستگاه کلتیواتور باغی امکان نصب ادوات دیگر مانند سمپاش و تریلی است. این کاربرد ها که حنما مورد استفاده باغداران و کشاورزان است، سبب افزابش جذابیت این محصول برای کشاورزان و باغداران می گردد.

مزایای دستگاه تیلر باغی:

  • قیمت مناسب در مقایسه با تراکتور و هزینه های کارگری
  • هزینه نگهداری پایین در صورت استفاده صحیح
  • دارای عرض و عمق شخم مناسب برای باغات
  • قابلیت کنترل عرض شخم
  • مصرف سوخت پایین و آلایندگی پایین
  • قابلیت جابه جایی آسان به مناطق صعب العبور
  • ارتفاع عملکردی پایین و مناسب برای شخم پای درخت
  • امکان نصب و استفاده از سمپاش و تریلی
  • شخمزنی بصورت یکنواخت و کمک به رفع ناهمواری های باغ

موتور دستگاه های تیلر باغی (شخمزن):

موتور دستگاه شخمزن در دو نوع بنزینی و دیزلی عرضه می شوند. هر کدام از این موتورها دارای ویژگی های خاص مربوط به خود هستند. اگر از موتور بنزینی شروع کنیم، موتورهای بنزینی سبک تر و ارزان تر از موتورهای دیزلی هستند. در نتیجه کلتیواتورهای بنزینی هم ارزان تر از مدل های دیزلی به فروش می رسند. اما موتورهای بنزینی به دلیل ساختار داخلی خود، برای فشارهای کاری بالا مناسب نیستند.

به همین دلیل این نوع شخمزن را برای کار مداوم و طولانی توصیه نمی کنیم. همچنین همانطور که قبلا اشاره شد دارای وزن کمتری نسبت به مدل دیزلی است. همین امر باعث می شود تا برای زمین های سفت مدل دیزلی کارایی بهتری داشته باشد. پس برای اینکه بتوانید انتخاب درستی داشته باشید به نکات زیر توجه نمایید:

نکات مهم در انتخاب دستگاه تیلر باغی:

  • مساحت باغ یکی از فاکتورهای اساسی است. اگر باغ شما بیش از 2 هکتار می باشد، توصیه می شود از تیلر دیزلی استفاده شود.
  • در صورتی که زمین سفت می باشد یا گرد و خاک زیادی هنگام شخمزنی تولید میشود، مدل دیزلی برای شما انتخاب بهتری است.
  • اگر زمین دارای ناهمواری زیادی است توصیه می شود از مدل بنزینی بدلیل راحتی در کنترل استفاده شود.
  • در صورتی که نیاز به حمل و نقل روزانه دارید موتور بنزینی بدلیل حجم و وزن کمتر انتخاب بهتری است.
  • اگر مسئله ی جابجایی، ذخیره و نیز قیمت سوخت برای شما اهمیت دارد، مدل دیزلی گزینه ی بهتری خواهد بود.

 

انواع گیربکس تیلر کلتیواتور:

شخم زن های باغی و زراعی دارای 3 نوع گیربکس می باشند. گیربکس تسمه ای، گیربکس کوپله ای بزرگ و گیربکس کوپله ای کوچک. گیربکس تسمه ای بیشتر روی تیلر کوچک سوار می شود. چون میزان انتقال قدرت آنها محدود می باشد. برخی از تیلرهایی با قدرت موتور 5/5 اسب بخار دارای همچین گیربکسی هستند. گیربکس کوپله ای کوچک روی موتورهایی با قدرت 7 و 5 اسب بخار نصب می شوند. این تیلرها معمولا بنزینی هستند یا موتور 5.5 اسب دیزلی روی آنها سوار شده است.

گیربکس بزرگ کوپله ای بهترین نوع گیربکس در تیلرهای چینی است. این نوع گیربکس روی مدل هایی با قدرت موتور بالای 7 اسب بخار نصب می گردد. گیربکس بزرگ تحمل فشار کاری بیشتری را دارد. گیربکس ها همگی دارای 2 دنده جلو و 1 دنده عقب می باشند. اما نکته مهم دیگر که نیاز به اشاره دارند، شفت های خروجی انتهای گیربکس می باشند. از این شفت‌ها برای بستن دستگاه‌ها و کاربردهای دیگر استفاده می‌شود. اما سئوال اینجاست که این دو شفت خروجی چه تفاوتی با هم دارند؟

تفاوت شفت های خروجی انتهای گیربکس تیلر باغی

در جواب باید گفت یکی از شفت های خروجی همواره به تناسب با سرعت موتور چرخش دارد. یعنی حتی در صورت خلاص بودن دستگاه نیز کار خواهد کرد. تنها با گرفتن کلاچ می شود این شفت را متوقف نمود. از این شفت برای استفاده از سمپاش می توان استفاده کرد. اما شفت دیگر با توجه به حرکت شخمزن عملکرد دارد. یعنی اینکه با حرکت کردن دستگاه شخم زن شروع به حرکت نموده و با توقف آن متوقف می شود. برای استفاده از این شفت دستگاه تیلر شخمزن، فعلا استفاده خاصی در ایران نداریم. و بودن یا نبودن این شفت تاثیری در کار کرد تیلر نخواهد داشت.

 

سئوالات معمول خریداران در هنگام خرید تیلر شخمزن باغی بصورت زیر می باشد.

چه مدل شخمزنی برای باغ من مناسب است؟

این قضیه بیشتر سلیقه ای است. اما فارم کالا به جهت تجربه ای که در این زمینه دارد پیشنهاداتی برای شما دارد. مساحت زمین استفاده و میزان کار با محصول اهمیت زیادی دارد. اگر مساحت زمین شما حدود 1 هکتار یا کمتر هست پیشنهاد ما تیلر بنزینی است. در صورتی که مساحت شما بیش از 1 هکتار و کار شما برای شخمزنی زیاد می باشد، پیشنهاد ما تیلر دیزلی است. در صورتی که زمین شما در هنگام استفاده سخت و محکم است، پیشنهاد ما تیلر دیزلی است. اگر گرد و خاک زیاد ممکن است در هنگام کار بلند شود، پیشنهاد ما تیلر شخم زن دیزلی است.

تیلر شخمزن بنزینی بخرم یا دیزلی؟

در صورتی که استفاده کمی از دستگاه شخمزن خواهید داشت، تیلر بنزینی می تواند پیشنهاد خوبی باشد. اگر استفاده شما زیاد خواهد بود تیلر دیزلی انتخاب بهتری است

تیلر چند اسب بخار بخرم خوبه؟

این سئوال بسیاری از خریداران دستگاه تیلر شخم زن می باشد. اما در حقیقت جواب این سئوال در پیش شما هست. اما قبل از انتخاب به موارد زیر توجه بفرمایید: تیلر های با اسب بالا سنگین تر هستند. پس برای زمین هایی با خاک سفت و استفاده هایی مثل بستن تریلی توصیه می شوند. شخمزن هایی باغی با اسب پایین تر سبک هستند. در نتیجه برای زمین هایی با خاک نرم یا متوسط بهتر هستند. می توان از تریلی های سبک برای این تیلر ها استفاده کرد. اما این تیلرها کنترل بهتری هنگام شخمزنی دارند و کاربر را کمتر دچار خستگی می کنند

 

اگر شما هم سئوالی در این زمینه دارید در قسمت “نظرات شما” مطرح بفرمایید. بی صبرانه منتظر پاسخگویی به شما عزیزان می باشیم.

توضیحات تکمیلی

Brand

کشور تولید کننده

چین

قدرت موتور

7 اسب بخار

نوع موتور

4 زمانه, دیزلی

تعداد دنده

2 دنده جلو 1 دنده عقب

نوع کلاچ

روغنی پسیو (تعویض دنده با گرفتن کلاچ)

نوع گیربکس

کوپله ای بزرگ

خاموش کن اضطراری

ندارد.

نوع فرمان

قابل تنظیم به بالا پایین
قابل تنظیم به چپ و راست

ظرفیت باک بنزین

3 لیتر

ظرفیت روغن

600 سی سی

نوع تیغه

تیغه های بزرگ دیزلی

تعداد تیغه

24 عدد
در 6 ردیف 4 تایی
1 ردیف از هر طرف قابلیت حذف شدن دارند.

امکان نصب ادوات

دارد.
می توان سمپاش های 30 بار به صورت تسمه ای روی آن نصب نمود.

سایز چرخ

8*400

دیدگاهها

درمورد این محصول دیدگاه درج کنید.

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

شخمزن ویما - تیلر ویما - قیمت شخم زن ویما - شخم زن 7 اسب بخار - قیمت شخم زن - خرید شخم زن باغی - شخم زن 7 اسب بخار دیزلی ویما Weima هندلی
شخم زن 7 اسب بخار دیزلی ویما Weima - هندلی

در انبار موجود نمی باشد

ناموجود
- +